luni, 21 noiembrie 2016


Quick GSM ServiceBolt, smartphone-ul fără jack audio de la HTC, ar putea fi lansat în această lună
Servind drept versiune mai puţin performantă dar semnificativ mai mare a lui HTC 10, HTC Bolt ar putea fi disponibil oficial în pieţe europene până la finalul acestui an.
Potrivit ultimelor zvonuri, HTC pregăteşte pentru data de 22 noiembrie lansarea a două noi modele smartphone: HTC Bolt şi HTC 10 Evo, cel din urmă fiind o ediţie personalizată a modelului HTC 10 disponibilă exclusiv pentru clienţii reţelei americane de telefonie Sprint.
Smartphone cu dotări superioare, dar încadrat la un domeniu de preţuri ceva mai accesibil, HTC Bolt vine echipat cu un ecran de 5.5” suportând rezoluţie QHD, camere foto de 16MP şi 8MP, 32 GB memorie internă şi 3 GB RAM. Chiar dacă este din generaţia anului 2015, chipsetul Snapgragon 810 ar trebui să asigure un nivel de performanţă suficient şi cu versiunea Android 7.0, dacă HTC a găsit o soluţie pentru tendinţa acestuia de supraîncălzire.
Urmând tendinţele observate şi la alţi producători, HTC Bolt înlocuieşte conectorul pentru căşti de tip jack 3.5 mm cu portul USB-C, folosit împreună cu un adaptor special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu