joi, 17 noiembrie 2016

iPhone 7 s-a lansat

iPhone 7 a fost lansat oficial, la fel și iPhone 7 Plus


accesorii gsm


iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt primele telefoane Apple rezistente la apă, dar și primele care vin cu difuzoare stereo incluse. Ele beneficiază de standardul IP67, fiind capabile să reziste la stropiri, dar și la scufundări scurte. Desigur, display-ul Retina HD suportă 3D Touch.
Din păcate, un alt zvon confirmat este cel legat de eliminarea butonului fizic de pe partea frontală. Apple a ales să implementeze, în schimb, un buton capacitiv, care va oferi feedback tactil, adică o scurtă vibrație la apăsare, pentru ca utilizatorul să știe atunci când i-a fost înregistrată comanda.
Deși mai sunt câteva luni până la lansarea oficială a unor noi iPhone-uri, majoritatea specificațiilor au început deja să circule online. Cele mai interesante dintre ele întruchipează schimbările radicale față de ceea ce am văzut de la Apple în trecut. În definitiv, un procesor mult mai performant și o cameră mai bună sunt previzibile. Suntem curioși în schimb dacă oficialii gigantului din Cupertino vor adopta tehnologii revoluționare, menite să atragă și mai mulți utilizatori din curtea Samsung.

iPhone 7 va fi primul din serie fără mufă de căști

Conform unui nou raport publicat recent de Fast Company, iPhone 7 s-ar putea să nu mai fie considerat un upgrade incremental, cum s-a întâmplat cu iPhone 6S. În schimb,Iphone 7 s-ar putea număra printre singurele smartphone-uri care nu vor mai integra o mufă de căști..

Viitorul iPhone 7 va veni cu un set dublu de camere

Într-un articol anterior am detaliat cum anume viitorul iPhone 7 va putea face fotografii excelente. Cele două aparate de fotografiat vor îmbunătăți în mod semnificativ calitatea imaginii telefoanelor Apple, ducând-o mai aproape de calitatea aparatelor foto DSLR.
Se pare că gigantul din Cupertino a preluat tehnologia implementării unor camere duble după ce a cumpărat LinX Imaging pentru 20 de milioane de dolari anul trecut. Fosta companie israeliană construia camere cu multi-aperturi. Prin achiziția acestor tehnologii, Apple s-a asigurat că viitorul iPhone 7 va putea face fotografii în stil DSLR fără să fie nevoită să dezvolte camere ce tind să iasă din carcasa telefonului.

iPhone 7 ar putea să se protejeze singur

Apple a primit un patent pentru un sistem care ar putea salva telefonul în cazul unei căderi. Conform descrierii documentului, telefonul ar beneficia de o tehnologie care i-ar permite să estimeze locul în care va avea loc impactul și să-și schimbe centrul de greutate pentru a nu afecta componentele cele mai importante. După cum scriu cei de la Phonearena, acestea nu ar fi, însă, singurele funcții interesante care v-ar putea salva telefonul Iphone 7 în situațiile critice.
Un alt sistem ar putea ajuta dispozitivul să scape de apa pătrunsă în interior. Acesta ar detecta apa intrată prin difuzor și ar rula un ton puternic care are rolul de a înlătura apa. Mai mult decât atât, compania din Cupertino ar vrea sa includă și o tehnologie prin care pixelii morți și problemele legate de conectivitate ar fi rezolvate pe timp de noapte, fără a mai fi nevoie ca telefonul sa fie aduse în service.

Service GSM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu