vineri, 22 iulie 2016

Huawei honor Note 8 - telefon Android cu ecran gigant şi procesor puternic
 Quick GSM
Huawei honor Note 8 - telefon Android cu ecran gigant şi procesor puternic


Alternativă pentru honor 8, un smartphone premium care se apropie foarte mult în termeni de performanţă şi funcţii de flagship-ul companiei Ascend P9, Huawei honor Note 8 alătură hardware-ul cu performanţe de top unui ecran QHD cu diagonală 6.6”.
Prea mare pentru a oferi comoditatea unui smartphone compact, dar nu atât de mult încât să nu poată fi transportat în buzunar sau acomodat în carcase de protecţie generice, Huawei honor Note 8 adresează cerinţele unei categorii aparte de utilizatori care doresc să beneficieze de avantajele unui ecran mare fără a investi într-o tabletă performantă.
Primul reprezentant al seriei honor echipat cu un ecran QHD, honor Note 8 este motorizat de un CPU octa-core la 2.5 GHz, cel mai probabil o variantă a chipsetului Kirin 950. Configuraţia este completată cu 4 GB memorie RAM şi o cantitate de 64 GB memorie internă, respectiv senzor biometric pe spatele carcasei. Amatorii de selfie-uri au la dispoziţie o cameră frontală de 8 MP, în timp ce pentru poze putem apela la o cameră foto de 13 MP.
Cu dimensiuni 178.8×90.9×7.18 mm şi greutate de 219 grame, honor Note 8 este destul de suplu, ţinând cont de mărimea ecranului. Rămâne de văzut dacă şi autonomia bateriei de4400 mAh se va putea ridica la nivelul aşteptărilor.
Pregătit cu versiunea Android 6.0 Marshmallow, Huawei honor Note 8 ar putea fi lansat în viitorul apropiat, însă pieţele de desfacere vizate şi preţul la vânzare nu sunt cunoscute deocamdată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu