miercuri, 27 iulie 2016

Allview lansează X3 Soul Plus, un smartphone cu dotări de top




Quick Gsm





Allview lansează X3 Soul Plus, un smartphone cu dotări de top


Allview, lansează pentru piaţa din România smartphone-ul X3 Soul Plus, un telefon care îmbină specificaţii de top într-un design minuţios realizat.
 „X3 Soul Plus este smartphone-ul conceput pentru utilizatorii extrem de exigenţi la detalii. Corpul zvelt, realizat în proporţie de 97% din metal, reuneşte componente care asigură dispozitivului putere, viteză de conectivitate, fotografii de excepţie şi securitate sporită a datelor private. Confidenţialitatea informaţiilor este asigurată prin mai multe nivele de securizare, pornind de la senzorul frontal de amprentă şi culminând cu un algoritm special de criptare a documentelor, imaginilor, contactelor şi conversaţiilor private”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

X3 Soul Plus integrează procesorul Helio P10 Octa Core 1.8GHz,  ajutat cu 4GB memorie RAM şi sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Memoria internă de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, folosind telefonul mobil în regim Single SIM.
Conectivitatea 4G Cat6 asigură viteze de două ori mai mari faţă de standardul 4G Cat4, atingând până la 300Mbps pentru download. Conectivitatea 4G se realizează în standardele TDD şi FDD, alternativ, pe ambele slot-uri SIM.
X3 Soul Plus este un smartphone cu design unibody, gândit să inspire deopotrivă putere şi eleganţă. Graţie tehnologiei InCell, cranul Full HD de 5.5” cu tehnologie IPS integrează interfaţa touch într-un singur strat pentru maximizarea unghiurilor de vizibilitate şi calităţii imaginii, iar scutul din sticlă Corning Gorilla Glass 3 oferă protecţie zgârieturi. Spatele mat al telefonului, construit dintr-o singură bucată de metal, formează împreună cu marginile sclipitoare un joc atrăgător al contrastelor.
Senzorul frontal de amprentă cu care este prevăzut terminalul X3 Soul Plus fereşte telefonul de indiscreţii. Mai mult, utilizatorii au la dispozitie un Spaţiu Privat, unde pot fi păstrate contactele, mesajele, apelurile, aplicaţiile şi alte fişiere confidenţiale. Toate informaţiile din această secţiune sunt criptate printr-un algoritm special, prin care documentelor li se adaugă o extensie ce nu permite vizualizarea lor nici atunci când sunt descărcate pe computer sau alt dispozitiv.
Camera principală de 13MP, prevăzută cu 5 lentile şi Laser Autofocus, adoptă o tehnologie care permite capturi de mare viteză, sensibilitate crescută şi zgomot redus al imaginii. Camera frontală de 8MP asigură selfie-uri luminoase chiar şi în condiţii de iluminare scazută, graţie functiei Flash screen.
În premieră pentru dispozitivele Allview, X3 Soul Plus pune la dispoziţie funcţia de Infrumuseţare video, prevăzută cu 7 trepte, care îmbunătăţeşte aspectul utilizatorului în timp real. Aceasta funcţie poate fi folosită atât pentru camera principală cât şi pentru cea frontală.
Preţul smartphone-ului X3 Soul Plus este de 1.599 Lei. Achiziţia prin precomandă se poate realiza de astăzi, 26 iulie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 11 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu