sâmbătă, 16 iulie 2016

Acestea ar putea fi iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, noile smartphone-uri de la Apple [FOTO]




Quick Gsm



Acestea ar putea fi iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, noile smartphone-uri de la Apple [FOTO]


Ne apropiem cu paşi repezi de lansarea lui iPhone 7, iar cele mai recente fotografii cu ceea ce pare a fi carcasa telefonului pictează o imagine foarte clară asupra dispozitivului. În cazul în care acestea se dovedesc a fi autentice, noul smartphone de la Apple va inova foarte puţin în termeni de design, însă va oferi un aspect mai simplist, care cu siguranţă că îi va mulţumi pe fani, dar probabil că nu va atrage noi adepţi ai platformei iOS.


Cele mai noi imagini au fost publicate pe internet de site-ul Nowhere Else şi descriu un iPhone 7 în varianta standard, cu display de 4,7” de culoare aurie. Interesant este faptul că în timp ce arată în mare parte ca un iPhone 6 sau 6S fără dungi orizontale pentru antene sus şi jos, textul din partea inferioară a carcasei lipseşte cu desăvârşire. Desigur, acesta ar putea fi un simplu prototip, sau un model realizat după descrierile celor care au informaţii despre cum va arăta telefonul, însă nu ar fi imposibil să vedem un iPhone 7 fără înscrisuri pe carcasă.
În partea de sus a display-ului poate fi observată camera foto a telefonului, care din păcate este din nou ieşită în relief faţă de restul carcasei. Cei care sunt obişnuiţi cu designul ultimelor două generaţii de smartphone-uri Apple vor observa însă că obiectivul camerei este mult mai mare, sugerând o optică modificată, care să lase mai multă lumină să ajungă la senzor. Rezultatul acestei decizii ar trebui să fie fotografii mai detaliate, în special în condiţii de iluminare scăzută.


O altă imagine nouă cu modelul iPhone 7 Plus (sau Pro?) a ajuns de asemenea pe internet. Acesta descrie varianta cu display de 5,5” cu o serie de modificări faţă de iPhone 6. În primul rând, avem un sistem dual-camera în partea de sus a dispozitivului, de asemenea ieşită în relief, cât şi cele trei orificii pentru sistemul SmartConnector din partea de jos. O caracteristică interesantă este lipsa butonului pentru modul silenţios de deasupra butoanelor de volum pentru acest model, fiind prima dată când vedem un iPhone care să nu vină echipat cu aşa ceva.
Desigur, aceste piese prezentate în fotografii nu pot fi luate în considerare, intrând mai degrabă la categoria zvonuri neconfirmate. Din fericire, lansarea noii generaţii de iPhone este aşteptată în luna septembrie, deci nu vom mai avea foarte mult de aşteptat până când vom afla toate detaliile pe canale oficiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu