joi, 19 mai 2016


QUICK GSM SERVICE


Android N confirmat pentru HTC 10 şi alte două modele



Google nu a găsit încă nici măcar un nume final pentru Android N şi deja producătorii încep să promită actualizări pentru modelele deja lansate la noua versiune a sistemului de operare. HTC este prima companie care confirmă compatibilitatea a trei modele de smartphone cu noul Android, toate acestea fiind lansate în ultimul an. Se pare că cei care deţin smartphone-uri lansate înainte de 2015 de la HTC, nu vor beneficia de acelaşi tratament.
Astfel, primele modele confirmate pentru upgrade la Android N sunt HTC One M9, flagship-ul de anul trecut, HTC One A9, mid-range-ul premium cu design de iPhone, şi noul flagship care abia ajunge în magazine, HTC 10. În lunile trecute, HTC a mai lansat şi One X9, care a debutat în Europa la Mobile World Congress, cât şi diverse modele mid-range din gama Desire. Nu este clar dacă acestea vor fi adăugate pe lista modelelor care vor fi actualizate.
zoom in

Din păcate, nu este clar când va veni această actualizare. Momentan, Android N este în stadiu beta, Google lansând a treia versiune dedicată dezvoltatorilor în cadrul evenimentului I/O 16. Data de lansare a versiunii pentru smartphone-urile HTC este cu siguranţă condiţionată de lansarea oficială a sistemului de operare, deci mai mult ca sigur cel mai devreme vom începe să vedem astfel de actualizări spre sfârşitul toamnei. Multe dintre smartphone-urile de top din 2015 au primit update la Marshmallow abia la începutul lui 2016, deci nu ar fi ieşit din comun să vedem Android N pe HTC 10 după trecerea în următorul an.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu