marți, 8 decembrie 2015


Quick GSM Service


LG pregăteşte un nou smartphone entry-level: K7


Modelele flagship LG G4 şi V10 sunt acum smartphone-urile cele mai importante pentru compania coreană, însă aceasta nu ignoră deloc şi celelalte segmente de piaţă precum mid-range şi entry-level. Se pare că un nou model de bază numit K7 urmează să fie anunţat, fiind destinat celor care au un buget restrâns sau care îşi cumpără primul smartphone. Evident, specificaţiile tehnice sunt modeste, iar preţul dispozitivului va fi probabil pe măsură.
zoom in

LG K7 va veni cu un ecran de 5” cu rezoluţie 854 x 480 pixeli şi va fi construit în jurul unui chipset Snapdragon 201 la 1,1 GHz. Aceste componente sunt similare cu cele ale altor smartphone-uri entry-level, fiind de ajuns pentru a facilita accesul la funcţii de bază precum social media şi navigare pe internet. Memoria RAM de 1,5 GB se ridică puţin peste standardul de 1 GB pentru telefoanele de acest gen, însă spaţiul de stocare de 8 GB este destul de des întâlnit. LG K7 va folosi senzori foto de 5 megapixeli pe ambele părţi, însă nu este încă clar dacă va dispune de un locaş pentru carduri microSD.
Detaliile despre data de lansare şi preţul noului K7 de la LG sunt încă necunoscute, însă vom afla mai multe foarte curând, întrucât smartphone-ul este aşteptat să apară în lunile următoare. Probabil că vom afla mai multe fie la CES, fie la MWC, două evenimente care vor avea loc în prima parte a anului 2016. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu