miercuri, 4 noiembrie 2015



Prezentare iPhone 6S


iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost prezentate de catre Apple pe data de 9 septembrie in cadrul unui eveniment special care ne-a mai adus Apple Watch și Apple Pay. Dispozitivele au fost puse in vanzare pe 19 septembrie, iar până la finele anului 2014 vor fi prezente in magazinele companiei Apple din peste 100 de țări (inclusiv Romania).
Cea de-a opta generatie de iPhone a sosit, așadar in doua modele. Primul dintre ele este iPhone 6 și are un ecran de 4,7 inch, iar cel de-al doilea are un ecran de 5,5 inch. Făcând abstracție de diferența dintre dimensiunile celor doua terminale, ele arata și au, in linii mari, aceleași caracteristici.
Designul este principalul element la care Apple a lucrat mult din dorința de a păstra acea tradiție a lansarii unor modele de iPhone complet noi o dată la doi ani. Dupa iPhone 5, iPhone 6 este terminalul care vine cu un design refăcut din temelii, si vorbim despre un profil mai subtire al ambelor modele de iPhone 6 (6,9 inch, respectiv 7,1 mm) in comparație cu iPhone 5/5s, dar și despre o rama mai rotunjita, noi butoane hardware (inclusiv un buton Adormire/Trezire reclocat), o carcasa completa din aluminiu si… o cameră iSight ieșită câțiva microni în relief.
iPhone 6 are un ecran Retina HD cu o diagonala de 4,7 inch si o rezolutie de 1334 x 750 pixeli. Densitatea pixelilor este, asadar, identica celei a ecranului iPhone 5s – 326 pixeli per inch (ppi). Cu toate acestea, insă, ecranul iPhone 6 are un raport de contrast de 1400:1, mai bun nu doar decat cel al iPhone 5s (800:1), ci si decat cel al iPhone 6 Plus (1300:1). iPhone 6 Plus, in schimb, are un ecran cu rezolutie Full HD 1920 x 1080 si o densitate a pixelilor de 401 ppi. Ambele dispozitive au pixeli cu sfera dubla care ofera unghiuri de vizualizare mai largi si bune.
Ambele dispozitive iPhone 6 vin echipate cu SoC-ul Apple A8 pe 64 de biți care functioneaza cot la cot cu cea de-a doua generatie a coprocesorului de miscare M, M8. Aceasta combinatie este chiar mai buna decat A7-M7 de pe iPhone 5s, oferind o eficienta mai buna, precum si performante ceva mai ridicate mai ales pe partea GPU. Surprinzator sau nu, totul este posibil gratie unui cip A8 dual-core ce are tot 1 GB de RAM.
Bateria iPhone 6 si a iPhone 6 Plus are acum o capacitate de acumulare mai mare decat pe modelele de iPhone precedente, oferind pana la doua zile de autonomie in conditii de utilizare normala. Bateria iPhone 6 Plus, insa, este mult mai mare decat cea a modelului cu ecran de 4,7 inch.
Camera principala iSight a celor doua dispozitive iPhone a fost si ea imbunătățită cu toate ca rezoluția sa a rămas de 8 megapixeli. Noul senzor al camerei are pixeli de focalizare ce ofera imbunatatiri majore pentru sistemul de auto-focalizare, dar si alte tehnologii avansate care vor face ca pozele tale să arate mai bine in orice fel de condiții. În ceea ce priveste partea video, camera iPhone 6 filmeaza in continuare Full HD, insă beneficiază de noii pixeli focalizator, de un mod de filmare la 60 de cadre pe secundă si de unul slow-motion la 240 de cadre pe secunda. Față de modelele precedente si de iPhone 6, iPhone 6 Plus are un stabilizator optic de imagine care va oferi stabilizare cinematică înregistrărilor tale.
iphone 6 iphone 6 plus
Camera FaceTime a celor doua dispozitive primește si ea imbunatatiri,
însa vorbim tot despre un senzor de 1,2 megapixeli. Diafragma lui a
fost adusa la f/2,2, iar senzorul beneficiaza de noi tehnologii care il
ajuta sa captureze cu pana la 81% mai multa lumina decat camera
FaceTime a modelelor precedente. Aceeasi camera frontala a celor
doua iPhone 6 poate face acum fotografii si filma HDR, dar permite
 si inregistrarea de fotografii in modul rafală.
iPhone 6 si iPhone 6 Plus accepta si standardul Wi-Fi 802.11ac pentru
 viteze wireless de pana la 3 ori mai mari. Modemul LTE a fost si el
imbunatati, acum putand atinge viteze de descarcare de pana la
150 Mbps pe fiecare dintre cele 20 de benzi pe care le cunoaste.
Pe partea de senzori, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au un barometru
nou, dar si un senzor de identificare a amprentei imbunatatit.
Touch ID si noul cip NFC vor conlucra in iPhone 6 si iPhone 6 Plus
si pentru a ne oferi acces la noul sistem de plati pentru mobil – Apple Pay.



Puteti sa veniti la noi la service pentru absolut orice reparatie referitoare la noul
model de la Apple, la QUICK GSM SERVICE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu